Mantorptravet - travsport

Måndag 23 december | Travsport | STL med V75, Uppesittarkväll

Mantorptravet är Sveriges fjärde största travbana sett till spelomsättning. Här körs travtävlingar ca 30 gånger per år och vi är därmed en viktig del i Östergötlands sportutbud.

- annons -

INFORMATION | HÅLLTIDER

Denna tävlingsdag är planerad för tolv lopp.
Första loppet startar klockan 17.40. V75-spelet börjar i lopp sex klockan 19.30.

Entrépris. 100 kr. Barn och ungdom under 18 år fri entré.

Parkering Gratis.

Hitta hit.
Det är enkelt att ta sig till Mantorptravet vare sig du åker bil eller pendeltåg. Du kan åka pendeltåg till Mantorps Station, därifrån är det ca 15 minuters promenad till Mantorptravet.

Tidtabeller för matarbussar:
Buss från Mantorps station: kl 16.35, 17.05 och 17.35
Buss från Mantorptravet: kl 21.20, 21.50 och 22.20


Pendeltåg Östgötatrafiken (www.ostgotatrafiken.se).

Med bil: Mantorptravet är beläget i Mantorp som ligger vid E4, 10 km norr om Mjölby och 20 km söder om Linköping.

GPS: Point of interest (POI): Mantorptravet.

Förtäring. 

Du kan avnjuta tävlingarna från The Horze Restaurangen där man har sitt eget bord under hela tävlingsdagen. Den här tävlingsdagen serveras en lyxig barbequebuffé. Under kvällen kommer Erik Linder att underhålla oss, det blir en massa happenings och skoj för barnen! På Tickster hittar du ett fint paketerbjudande med buffé, underhållning, entré och travprogram.

Bordsbeställning och info tel 0142-825 00 eller mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vill du äta något enklare än så söker du upp The Horze Sportbar i totohallen som serverar Kvällens Rätt  för 149 kr. Här finns även en grillmeny med olika rätter som korv och hamburgare, smörgåsar och fika.

Glöm inte giltig ID-handling vid allt spel.
Från 1 januari 2019 gäller en ny lag om identifierat spel. Besökare måste därför identifiera sig med godkänd ID-handling (körkort, pass eller nationellt ID-kort) för att kunna spela i totokassorna (det går givetvis också bra att spela på ATG.se, exempelvis via mobilapp). För utländska besökare är det pass som gäller. Identifiering av utländsk kund sker varje ny dag då kunden spelar, hämtar ut vinst eller vill makulera spel. Vi har bytt ut de äldre banterminalerna till nya och det finns inte lika många terminaler som förut. Passa därför på att spela i god tid inför varje lopp för att undvika köer.

TIPS: Skapa ett konto på ATG.se (www.atg.se) och sätt in pengar redan innan du kommer till banan.

toppbild-video.jpg

Ta tillfället i akt och kör häst själv!
Tillsammans med en känd kusk, i en tandemsulky, kör du en riktig travare på banan mitt under tävlingarna! Du kommer nära de startande ekipagen då du leder defileringen till ett av dagens lopp. Det kan vara det häftigaste du varit med om. Boka tandemkörning HÄR!

Image
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

Image

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc. Se nedan.