Mantorptravet - travsport

Lördag 24 augusti | Travsport | Kvällstrav med V65

Mantorps största kräftskiva! Lördagen 24 augusti kl 18.00-24.00 i travrestaurangen. Vi startar med mingel och från kl 18.30 serveras en kräftbuffé, med tillbehör som pajer, sallader, hembakt bröd, aioli, majonnäs och Rhode Island-sås.
Erik Linder - entertainer och underhållare under början av kvällen. Mathias Holmgren - sångare i Barbados är discjockey från kl 21.30. Magnus Bäcklund - på scenen kl 22.30

[+] Läs mer här

 

- annons -

INFORMATION | HÅLLTIDER

Denna tävlingsdag är planerad för tio lopp.
Första loppet startar klockan 18.30. V65-spelet börjar i lopp tre klockan 19.15.

Entrépris. 50 kr. Barn och ungdom under 18 år fri entré.
Drive-in 40 kr.

Parkering Gratis.

Hitta hit.
Det är enkelt att ta sig till Mantorptravet vare sig du åker bil eller pendeltåg. Du kan åka pendeltåg till Mantorps Station, därifrån är det ca 15 minuters promenad till Mantorptravet.

Pendeltåg Östgötatrafiken (www.ostgotatrafiken.se), tidtabell hittar du HÄR

Med bil: Mantorptravet är beläget i Mantorp som ligger vid E4, 10 km norr om Mjölby och 20 km söder om Linköping.

GPS: Point of interest (POI): Mantorptravet.

Förtäring.
Vill du äta något enklare sök upp Mästarbaren i totohallen som serverar Dagens Tips för 95 kr.

Glöm inte giltig ID-handling vid allt spel.
Från 1 januari 2019 gäller en ny lag om identifierat spel. Besökare måste därför identifiera sig med godkänd ID-handling (körkort, pass eller nationellt ID-kort) för att kunna spela i totokassorna (det går givetvis också bra att spela på ATG.se, exempelvis via mobilapp). För utländska besökare är det pass som gäller. Identifiering av utländsk kund sker varje ny dag då kunden spelar, hämtar ut vinst eller vill makulera spel. Vi har bytt ut de äldre banterminalerna till nya och det finns inte lika många terminaler som förut. Passa därför på att spela i god tid inför varje lopp för att undvika köer.

TIPS: Skapa ett konto på ATG.se (www.atg.se) och sätt in pengar redan innan du kommer till banan.

Ta tillfället i akt och kör häst själv!
Tillsammans med en känd kusk, i en tandemsulky, kör du en riktig travare på banan mitt under tävlingarna! Du kommer nära de startande ekipagen då du leder defileringen till ett av dagens lopp. Det kan vara det häftigaste du varit med om. Boka tandemkörning HÄR! 

Image
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

Image

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc. Se nedan.