Välkommen till Mantorps Travskola!

Välkommen till Mantorps Travskola!

Vi har ett brett utbud av kurser & evenemang som passar alla åldrar.

Seriöst, säkert och mysigt. Så kan Mantorps Travskola sammanfattas. Vi tycker att barn och ungdomar ska ha kul på fritiden, men också lära sig något. Eller rättare sagt mycket. Våra duktiga ledare har massor av kunskap om hur hästar fungerar, en kunskap de gärna delar med sig av, på ett lekfullt och engagerande sätt.

- annons -

Hos oss står också säkerhet i fokus. Våra hästar är inte bara snabba, de är snälla också – och vana vid kuskar i alla åldrar och med olika körstil. Samtliga ledare är erfarna och utbildade genom ST:s ledarkurser.

Gemenskapen som uppstår på banan och i stallet är en annan viktig ingrediens på Mantorps Travskola. Grupperna är anpassade efter ålder och kunskap. Deltagarna får stort utrymme att utvecklas i egen takt. Det finns också gott om tid att pyssla med hästarna – alltid lika uppskattat, både av barn och djur.

På travskolan tar vi inte bara emot barn och ungdomar, även vuxna är välkomna hit. Vi vill att alla ska få komma ut på banan och ha kul. Förutom vuxenkurser ordnar vi möhippor, svensexor, företagsevent, födelsedagskörningar, travläger, barnkalas, prova på dagar för skolor och fritidshem… listan kan göras lång.

Så söker du sport, spänning och gemenskap
- Välkommen till Mantorps Travskola!

Boka din kurs Online, event redan idag. [+] Boka kurs

Besöksadress: Västerlösavägen, Mantorp
Tel: 070-213 82 53
Epost: travskolan@mantorp.travsport.se

Image
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

Image

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc. Se nedan.

- annons -