Mantorps Travskola | Nyheter

Tisdag 18 April | Mantorps Travskola | Ponnykampen

Äntligen är det dags för årets största tävling inom travskolorna i Sverige. Man tävlar i 3 olika grenar, Kunskap, Lopp, och hejjarklack.

För att alla ska få vara med på ett eller annat sätt är det bara kunskapsdelen och lopp korningen som har åldersgräns. I Hejjarklacken får alla vara med.

Vår första deltävling är på Solvalla den 21 Maj & den andra Deltävlingen är på hemmaplan den 9 September.

Vi hade i söndags vår första träff där vi gick igenom allt som ska färdigställas inför tävlingen och vad barnen behöver träna på.

- annons -

Mer om vår nyhet...

Vill du vara med och stötta oss, bli vår sponsor! Eller varför inte vara med i vår hejjarklack och hejja. ALLA är välkomna.

Vi träffas minst 1 gång i veckan fram till 21 maj innan lite sommar uppehåll och fler träffar inför höstens deltävling i september.

Frågor och info - Kontakta Malin.

På bilden ser ni från vänster , Muskot(häst) Engla, Tilde, Jennifer, Majestät(häst), Myra, Lilly, Ellen, Bailyez(häst) & Moa. Några av de som kommer att vara med i vårat Ponnykampen lag.

Image
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

Image

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc. Se nedan.