Mantorptravet - Travsport - Banan

Mantorp Travsport | Banan

Välkomna till Mantorp Hästsportarena!

Vi erbjuder ridsporttävlingar och banhoppningsträningar i samarbete med Östergötlands ridklubbar och föreningar.

Vi på Mantorptravet välkomnar alla till vår nya Hästsportarena!

Vår vision är att skapa de bästa förutsättningarna för hästsport i alla dess former och vårt första steg, att anlägga förstklassiga ridbanor på travovalens innerplan, är avklarade.

- annons -

Med en tävlingsyta på 100 x 80 m och framridningsbana på 70 x 30 m och ett toppklassigt underlag, anlagt av de Grondslag, en helt ny hinderpark från Beck+Heun, dressyrstaket för både lång och kort bana, utmärkta framridningsmöjligheter och en anläggning med restauranger, faciliteter och boxplatser för att ta emot många gäster och hästar kan Mantorps Hästsportarena bidra till fantastisk hästsport!

Vi är samarbetar med Östergötlands ridklubbar vid anordnandet av ridtävlingar och vill med vår anläggning bidra till att ridklubbarna kan skapa fina tävlingar för hästsporten där både häst och människa trivs.

Vill din ridklubb anordna tävlingar på Mantorps Hästsportarena? Tveka inte att kontakta oss!

För mer information, kontakta:
Linda Nordvall
Epost: Linda.nordvall@mantorp.travsport.se
Tel: 0702-138252

Image
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

Image

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc. Se nedan.

- annons - ridsport