Vilka hopptävlingar! Fina banor av banbyggare

Mantorptravet - travsport

Mantorp Ridsport | Dagen bjöd på fina ekipage och inte minst fint väder.

Fint arrangerat av Mjölby Ridklubb , fint underlag skapat av duktiga funktionärer, fina ekipage och inte minst fint väder.

Vi på Mantorptravet är så stolta och glada att vara igång med tävlingar på våra fina ridbanor! Vi har lärt oss mycket och ser fram emot kommande tävlingar. Nästa på tur är LRS som anordnar dressyrtävlingar 11-12 maj.

Se hela vår kalender genom att gå vidare här

- annons -

Mer om vår nyhet...

Vi på Mantorptravet välkomnar alla till vår nya Hästsportarena!

Vår vision är att skapa de bästa förutsättningarna för hästsport i alla dess former och vårt första steg, att anlägga förstklassiga ridbanor på travovalens innerplan, är avklarade.


Med en tävlingsyta på 100 x 80 m och framridningsbana på 70 x 30 m och ett toppklassigt underlag, anlagt av de Grondslag, en helt ny hinderpark från Beck+Heun, dressyrstaket för både lång och kort bana, utmärkta framridningsmöjligheter och en anläggning med restauranger, faciliteter och boxplatser för att ta emot många gäster och hästar kan Mantorps Hästsportarena bidra till fantastisk hästsport!

Vi är samarbetar med Östergötlands ridklubbar vid anordnandet av ridtävlingar och vill med vår anläggning bidra till att ridklubbarna kan skapa fina tävlingar för hästsporten där både häst och människa trivs.

Vill din ridklubb anordna tävlingar på Mantorps Hästsportarena? Tveka inte att kontakta oss!

För mer information, kontakta:
Linda Nordvall
Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: 0702-138252

Image
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

Image

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc. Se nedan.