Tjejerna i Helen Ann Johansson Invitation

Nästa tävlingsdag på Mantorptravet, måndag 29 juni avgörs den sjätte upplagan av Helen Ann Johansson Invitation.
Som vanligt är det Helen själv som bjuder in flera av landets absolut framgångsrikaste kvinnliga körsvenner.  

Flest segrar i år av alla har Emilia Leo, faktiskt både i sulky och monté. I sulky har det blivit 25 segrar och drygt 2,6 miljoner inkört i år.

Tvåan i ligan Kim Moberg (14 segrar 855.300 kr inkört) kommer också att vara på plats.

Henna Halme som vann loppet i fjol, har i år tagit 11 segrar och har kört in drygt 760.000 kr.
Ytterligare en tidigare segrare i Helen Anns lopp finns med Anna Sedström som vann loppet 2018.

Rebecca Dahlén, som hade licensen på Mantorp (2013-2016) finns såklart med också. Här snackar vi om en formstark tjej som har vunnit damloppen Hertiginnan av Västergötland Kronprinsessan Victorias lopp och Gotlandssmycket i år.

Sofia Frilén från Bergsåker är ett stjärnskott som kommer att köra sitt första lopp på Mantorp någonsin. Den 29-åriga tjejen började köra lopp 2010 och har haft framgångsrika år både 2018-2019.
Även Jenny A Björk är det inte ofta man träffar på vid Mantorptravet. Nu kommer hennes tredje framträdande här och den andra i Helen Anns lopp. Hon deltog i loppet 2016 då hon kom fyra med Yster Brick.

Hemmalaget representeras av Johanna Lind som var med redan i fjolårets upplaga. 2019 hade Johanna sitt klart bästa år hittills och i år har det gått trögare. Kanske kommer årets första seger på Mantorp?

Samtliga årets inbjudna körsvenner är:
Jenny A Björk (G), Jenny Brunzell (Vg), Rebecca Dahlén (S), Sofia Frilén (B), Henna Halme (Å), Henriette Larsen (Hd), Emilia Leo (Ro), Johanna Lind (Mp), Hanna Lähdekorpi (Hd), Kim Moberg (S), Felicia Molin (S) och Anna Sedström (Ö)

Mantorptravet
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

- annons -