Patrick Hedqvist på Mantorptravet 15 november

Patrick är lärare på Ridskolan Strömsholms hovslagarutbildning och har en gedigen erfarenhet av undervisning och praktisk skoning av toppresterande hästar – både inom trav och ridsport!

Hästsportens Folkhögskola i samarbete med Mantorptravet och Ridskolan Strömsholms AB erbjuder fortsättningskurs på vårens hovkurs med Patrick Hedqvist. Dagen vänder sig till dig som amatörtränare som vill utöka dina kunskaper och färdigheter ytterligare i hovvård. Kurs 2 innehåller mestadels praktisk teori och vänder sig till alla som deltagit i kurs 1 men även nya deltagare är varmt välkomna.

När:

Söndag 15 november kl. 09:00-16:00.

Innehåll:

  • Praktisk teori
  • Användning av verktyget Werkman Black
  • Genomgång av olika beslag

Erbjudande! Ta med dig din häst! Du får köra din häst på banan, därefter skor du din häst under handledning av Patrick Hedqvist.

Det finns plats för 4 hästar i kursen.

Anmälan

Anmälan & frågor till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ange i anmälan om du vill gå kurs med eller utan häst.

Max antal platser: 12 st.

Kurskostnad: 1200:- inkl. lunch & fika.
Kostnad med häst: 2000:- inkl. kursavgift, lunch & fika.

Senast 10 november vill vi ha din anmälan.

Mantorptravet
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

- annons -