MANTORPTRAVETS INSAMLING TILL MUSTASCHKAMPEN

Cancer skördar tusentals liv i Sverige varje år och de flesta känner någon som drabbats. Under november månad är Mantorptravet med i Mustaschkampen för att bekämpa prostatacancer som är Sveriges vanligaste cancerform.

Insamlingen sker tillsammans med de andra travbanorna i Sverige för att stötta Mustaschkampen. Tillsammans med vår publik och alla som är engagerade i och omkring travet är vårt mål att få hela Trav-Sverige att sluta upp och gemensamt tackla cancern.

Klicka för att GE EN GÅVA

Alla landets travbanor har en varsin insamling på mustaschkampen.se och den bana vars insamling har gått bäst mellan 1 november och 30 november (klockan 23.59) får en check till sin travskola. Beloppet på checken matchar ATG med den insamlade summan för aktuell bana (max 100 000 kronor).
Du kan nu göra skillnad i kampen mot cancer och samtidigt stötta din travbana/travskola genom att lämna ett bidrag till insamlingen. Stort eller litet spelar ingen roll – alla kronor räknas!

Mantorptravet
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

- annons -