fredag, 15 februari 2019

Stall Henna stöder Barncancerfonden

Skrivet av  Publicerad i Mellan tävlingsdag fredag, 10 november 2017 13:25
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Sedan ett år tillbaka har Stall Hennas "Usain Henna-pikétröja" funnits på Mantorptravet och även i stall Oskar Svanberg.

På publikplats har det funnits möjligheter att "få" en pikétröja om man samtidigt skänker minst 20 kr till Barncancerfonden.
Det har inbringat ett fyrsiffrigt belopp och på måndag är det "avslutning" på aktiviteten i samband med V64-tävlingarna.

Tröjan är sponsrad av hästens ägare, Sigvard Hyllsjö i samarbete med Edel och Mantorptravet. Tröjan finns i Informationen i Totohallen - där även gåvan ges.

På bilden ser vi Oskar Svanbergs grabb Olle utrustad i pikétröjan.

Passande nog med denna aktivitet är hästen Usain Henna i högropet igen.
Han gjorde comeback senast på Axevalla, efter starten på Jägersro där hästen var nedsatt av en halsinfektion.
På Axevalla var det den "gamla" Usain Henna vi såg igen, efter en spårsnålt lopp fick hästen aldrig fritt spelrum och han skar mållinjen med gott om krafter sparade trots det nya prydliga rekordet 1.11,3a/1640 m. Det tidigare rekordet var på 1.12,4a/2140 m.

På söndag startar hästen igen i V75-3 och får då mäta krafterna i ett stayerlopp över distansen 3180 m mot kända hästar som Nahar, Spitcam Jubb och Galactica med flera. Dessa skall alltså plocka in 40 m på Platon Face och Rigel Face.

Passa på att införskaffa en Usain Henna-pikétröja till dig själv på måndag. Kanske rent av en julklapp. Stöd alltså samtidigt Barncancerfonden.

 

Annons - Sponsorer

Våra sponsorer

ahmans.jpgexeo.jpgforsbergs.jpgostkustens.jpgvallagruppen.jpgahmans.jpgexeo.jpgforsbergs.jpgostkustens.jpgvallagruppen.jpg