måndag, 19 februari 2018

43 miljonersgänget tippar V75.

Skrivet av  Publicerad i Mellan tävlingsdag torsdag, 31 augusti 2017 09:06
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Förra veckan var det premiär för andelsspel på ATG Tillsammans för Mantorptravets räkning.

Tre system fanns med under premiärveckan som bland annat bjöd på MultiJackpot-omgången på Bergsåker som omsatte höga 127 miljoner kronor. Utöver lördagsomgången kördes även fyra extraV75-dagar.
Den här veckan är utbudet på V75 mer normalt, även om Jägersro, som traditionen bjuder har V75 såväl lördag som söndag då Svenskt Travderby avgörs.

På ATG Tillsammans-sidan under laget "Mantorps Travbana", som travsällskapets sida heter, gör nu grannarna från Insatsvägen i Mantorp entré och dom skapar ett system i storleksklass med systemet som inbringade drygt 43 miljoner 10 december i fjol.

Lagledaren Patrik Olsson berättar mer.
 - Ja det stämmer. Vårt system som vann kostade 840 kronor och systemet som vi gör på ATG Tillsammans kommer att kosta cirka 900 kr och säljs i 10 andelar
per system.
 - Vi har blivit uppvaktade av flera aktörer på ATG Tillsammans, som har erbjudit samarbetsformer. Vi har tidigare tackat nej till alla men när
Mantorptravet frågade så var svaret enkelt. Alla grabbarna ville vara med "på tåget" och vi hoppas att systemet kommer att inbringa nya vinster säger Olsson.

För att deltaga i systemet och komma in på sidan, går det bra att använda länken nedan och sedan logga in med sitt ATG-konto.

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/27JT-5RNP-37753

Annons - Sponsorer

Instagram galleri - Snapshots

Våra sponsorer

ahmans.jpgexeo.jpgforsbergs.jpgostkustens.jpgvallagruppen.jpgahmans.jpgexeo.jpgforsbergs.jpgostkustens.jpgvallagruppen.jpg