Hassangården till salu

Nu finns möjlighet att förvärva det som en gång var stjärnhästen Ina Scots hem och träningsdomäner.

Här byggde den legendariske travtränaren Kjell P Dahlström, med Mantorp som hemmabana, upp sin drömgård och bedrev sin framgångsrika karriär med elithästar som Ina Scot, Don Kiwin, Hallon Brunn och många många fler, listan kan göras lång säger mäklaren Johan Carlfjord.

Johan som tidigare var aktiv inom travet med proffslicens t o m år 2011, jobbade själv som lärling hos Kjell P Dahlström i ungdomsåren.

 - Gården har bra träningsmöjligheter med en rakbana om 600 m och träningsslinga med backe samt longer-grop. Gott om fina hagar med stängsel från A-staket där ett flertal är försedda med hus för lösdrift, vattenkoppar finns i samtliga rasthagar berättar Johan med inlevelse.

Visning på gården, som ligger mellan Tranås och Gränna är det på söndag 28 juni.
För mer information, klicka på länken nedan.

https://www.bjurfors.se/sv/tillsalu/jonkoping/tranas/linderas/tarenas-hassangarden-2?utm_source=facebook&utm_medium=display&utm_campaign=adfenix&utm_content=newsfeed&fbclid=IwAR0gvivb842UkZGtG26PUmAQlWlXMb4ZG2jOLk8A7CQy0-_xogkAAGz3urc#fakta

Mantorptravet
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

- annons -