Harrisburg-nyförvärv till Stefan P

Mantorptravet - travsport

Mantorp Travsport | Harrisburg-köp till Stefan P

Stefan P Pettersson besökte Harrisburg-auktionen i USA förra veckan. Resultatet blev ett nyförvärv som kommer att anlända till Stefans stall runt det kommande årsskiftet.

Det handlar faktiskt om en svenskfödd ettåring vid namn Ibrahimovic Sisu som flögs över till USA för att säljas på denna auktion. Fader är ingen mindre än Ready Cash och modern är USA-födda Dear Abs.
Dear Abs har bl a lämnat finsktränade nu sjuårige Workout Wonder som sprungit in runt 4 milj kr. Bland hans segrar i Sverige märks ex vis Solvalla Grand Prix som fyraåring och elitloppskvalificerande Prins Daniels lopp i Gävle.
Även miljonären Donatello Sisu tillhör samma syskonskara.

Ibrahimovic Sisu ägs av Frackstad Lantbruks AB och Toniatti Allevamenti. Den sistnämnde företräder det stuteri där Oasis Bi står uppstallad på i Italien.

- annons -

Image
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

Image

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc. Se nedan.