Mantorptravet - travsport

Mantorp Travsport | Ett lyft för Mantorptravet!

Efter en tids förhandlingar mellan Mantorptravet och Hozan Mohammed är det nu klart att Hozan tar över driften av restaurangerna på Mantorptravet med start den 23 september.

Hozan driver idag Laszlo´s Krog i Hjulsbro och kommer kombinera det med Mantorptravets restauranger. Här kan ni kika in på vad Hozan med personal gör på Laszlo´s Krog idag. www.laszloskrog.se

Hozan är oerhört skicklig och har mycket idéer om hur verksamheten kan utvecklas. Vi kommer att ha ett tätt samarbete där vi tillsammans jobbar för visionen, Mantorptravet ska bli en toppklassig hästsportarena där allt från upplevelser och mat till träning och tävling håller toppkvalitet.

Vi hälsar Hozan med familj och personal hjärtligt välkomna till Mantorpsfamiljen!

Håll utkik på våra sociala medier och hemsida om vad som kommer hända på restaurangerna framöver. Det blir mycket nyheter kan vi lova!

- annons -

Image
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

Image

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc. Se nedan.