Susanne back in business

Susanne Jansson tillhör återigen Mantorps proffstränarkår. Efter att haft sin tränarlicens vilande i två år har nu hon återigen aktiverat sig rörelse.

Segrar i helgen

Mantorphästarnas fina form bekräftades i helgen då tre segrar togs på ett fåtal starter. I Eskilstuna i fredags segrade Stefan P Pettersson-tränade Zenzero Jet och Jan Gustavssons Leonas Sami. Under lördagen triumferade Annelie Götesson med K.B.Millanson i ett montélopp på Kalmartravet.

Tokbra stallform hos Oskar

Hemmatränaren Oskar Svanberg har rivstartat året. Igår började Oskar dagen med att starta två hästar på Färjestad vilket resulterade i en seger och ett andrapris. Senare under kvällen kom ytterligare en seger, nu på hemmaplan. Årets fem starter för stallets hästar har givit tre segrar eller 60%!

Svår V64-omgång!

Det fanns på förhand flera stora favoriter inom V64-spelet igår vid Mantorpstravets tävlingar. Men bara årsdebuterande Vicar höll favoritskapet, för i de andra avdelningarna skrällde det friskt.

Stallbackens Café & Bistro

Bra start på nya året

Mantorpshästarna har börjat året strålande och redan efter sju dagar på 2020, kan fem segrar på bortaplan noteras. I kronologisk ordning Jori Boko, Akbar, Leon Zon, Monday Moon och C.R.Nobless (bilden).
Det fina i kråksången är att kvintetten är tränade av fem olika tränare!

Mantorptravet 23 dec - God mat - V75 spel - Pyssel för de små

Uppesittarkväll| Rafflande uppgörelser - 23 Dec | God mat i gott sällskap | Erik Linder underhåller
Förutom rafflande lopp, där spelbolaget ATG erbjuder V75 i lopp 6 till och med lopp 12, kommer det även att bli en massa happenings och skoj även för barnen på restaurangen.

Thengill och Zinzan

Under torsdagen var det tävlingar på Åbytravet och Örebrotravet. Mp-hästarna fanns representerade på bägge banorna och det blev två segrar. Vid lunchtravet i Örebro segrade Stefan P Pettersson-tränade Zinzan Cash och senare på kvällen vann Karin Hall-tränade Thengill på Åbytravet.

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 590 17 Mantorp

Om Mantorp Travbana

Mantorptravet är en hästsportarena i Mantorp ca 2,5 mil söder om Linköping. På arenan finns travbana och 2 stora ridbanor för träning och tävling samt lokaler och restauranger för konferens och event. Mantorptravet invigdes 1965.