Göran, Julia och Lasse

Visbytravet hade tävlingar igår kväll och tre Mp-tränare skickade hästar till ön. Göran B Andersson startade Tyra I.H. och Ugly Duckling, Lars Holmberg Fanny V.D. och Karin Hall var där med Total Recall.

Det noterades två segrar och ett tredjepris i tre lopp.

Selin på semestertripp

Karlshamntravet hade sitt meeting i veckan och under onsdagen och torsdagen gästade flera Mp-hästar banan. Flitigast var Mikael Selin som lastade hela nio hästar. Även Kim Eriksson fanns på plats på onsdagen för att köra en häst.

Kim upp i topp, Wester ”fick” segern!

Lindesbergs söndagstävlingar lockade tio Mp-hästar till start och det blev en seger genom Anders Wester bakom egentränade Daisy Westwood. Dessutom noterade Kim Eriksson en dubbelseger vilket förde han upp i topp i körsvensligan.

Mersmakande andraplatser

Elva Mp-hästar var på turné igår, ingen seger noterades. Däremot tre fina andraplatser som bådar gott för framtiden.

Kim har rivstartat månaden

Kim Eriksson har rivstartat juli med sex segrar på 26 starter och drygt 310.000 kr inkört. Igår på Kalmartravet ”ramade” han in tävlingarna med att vinna dagens första löpning med Sphinx d’Inverne och han avslutade dito med att segra med Lookahere.

Dubbel i Eskilstuna

Två segrar togs vid tävlingarna i Eskilstuna igår kväll genom Julia Andersson som red Incredible Rex till seger samt Johan Carlfjord som körde Emir Mearas till vinst.
Bägge segrarna togs efter invändiga lopp och finess på vägen till mål.

Omflyttning av vinnare skapade diskussion

Det blev skrällarnas afton igår vid Mantorpstravets tävlingar. Inför sista V64-avdelningen fanns ett system kvar men när 12-oddsaren Ferry Boko segrade i Mantorpsloppet blev det utdelning på fem och fyra rätt.

Ny tobakslag från 1 juli 2019

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 590 17 Mantorp

Om Mantorp Travbana

Mantorptravet är en hästsportarena i Mantorp ca 2,5 mil söder om Linköping. På arenan finns travbana och 2 stora ridbanor för träning och tävling samt lokaler och restauranger för konferens och event. Mantorptravet invigdes 1965.