Raketspurt av Another Lucky Day

Det var dubbeltrav på Solvalla i helgen, med sex hästar från Mantorp vardera dagen. Oskar Svanberg var flitigast med tre hästar till start och det var också Oskar som hade störst framgångar. En seger, en andraplats och en tredjeplats blev det fina resultatet. Segerhästen var Another Lucky Day som verkligen flög fram till seger!

Sex Mp-hästar i finalerna

Vid lördagens STL-finaler på Solvalla har sex Mp-tränade hästar kvalificerat sig för final. Det handlar om hästar från proffstränarna Per K Eriksson, Oskar Svanberg och Tomasz Wisniewski. Även vår duktiga amatörtränarkår har bidragit med tre hästar. Dessa tränas av Stefan Dahl, Jan Gustavsson och Toste Norgren.
Nedan följer rykande färska intervjuer med respektive tränares hästar.

#tillsammansförmantorptravet

Köp din stödbiljett idag och stötta Mantorptravet! Swisha 75 kr och få din biljett.

Spets och slut för Yoghurt

Det kördes breddlopp i Eskilstuna på tisdagskvällen. Åtta Mp-hästar tog chansen och det noterades en seger och ett andrapris. Vinnarhästen var Yoghurt Composite som kördes av Pierre Nyström. Det var hästens första seger sedan juni 2017.

Imponerande årsdebut

Stefan P Pettersson-tränade Go West Young Man gjorde årsdebut igår på Solvalla – och vilken debut det blev!
Fyraåringen, som gjorde karriärens femte lopp, fick ett idealiskt lopp bakom den hårt dragande ledaren och tackade för ”ryggen” genom att spurtvinna på 1.13,5a/2140 m!

Banhoppningsträning på Mantorptravets Hästsportarena 1 april

Onsdagen den 1 april arrangerar vi banhoppningsträning på Mantorptravets fina ridbanor.

Hopptävling på annandag påsk

På annandag påsk arrangerar Mantorptravet och Stora Sjögestad Ryttarsällskap hopptävlingar för ridhäst på Mantorptravets hästsportarena.

 Vi har klasser från 0,80 m till 1,20 m på vår stora fibersandsbana anlagd av De Grondschlag och med en internationell hinderpark!

Du hittar proposition och mer info på TDB här: https://tdb.ridsport.se/meetings/56372

Stallbackens Café & Bistro håller öppet från kl 09.00 och serverar fika, mackor och dagens lunch.

Mantorps Travshop, klassponsor, har öppet från kl 10.00.

På plats finns även Sadelpartner som även är en klasssponsor.

Sara Brink bygger banan.

Tjejkvällen flyttas till 26 oktober

Tjejkvällen flyttas till 26 oktober! Vår populära Tjejkväll som vi skulle haft den 27 april flyttas till 26 oktober på grund av publikstopp på travtävlingar. 

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Travbana

Mantorptravet är en hästsportarena i Mantorp ca 2,5 mil söder om Linköping. På arenan finns travbana och 2 stora ridbanor för träning och tävling samt lokaler och restauranger för konferens och event. Mantorptravet invigdes 1965.