VIKTIG INFORMATION TILL ALLA AKTIVA PÅ MANTORPTRAVET

Banbelysningen kommer att vara ur funktion mellan den 24 november till den 9 december på grund av driftsättning av ny armatur och påbörjan av säkerhetsspår.
Vi kommer därför inte kunna erbjuda någon belysning och vi kan inte ha kvällsöppet denna period.  
Vi ber om er förståelse under denna period.

Rakbanan och motionsslingan är öppet som vanligt.

Andra raka triumfen i Hästägarepokalen

Ifjol vann hemmatränaren Oskar Svanberg Hästägarepokalen med Cassius Ima. Då var segerreceptet ett lopp utvändigt ledaren. I lördags kväll använde sig Oskar Svanberg av en annan taktik när han vann samma lopp med Joel Di Quattro (bilden).

Per K Eriksson 60 år

I helgen, närmare bestämt i morgon lördag 17 oktober, fyller Per K Eriksson 60 år.
Per, eller ”Pelle” som han ofta kallas, har varit Mantorptravet trogen hela karriären förutom en lång och framgångsrik sejour i USA.

Restaurang The Horze öppnar!

Restaurang The Horze öppnar måndag den 26:e oktober och tar nu emot bokningar.

Patrick Hedqvist på Mantorptravet 15 november

Patrick är lärare på Ridskolan Strömsholms hovslagarutbildning och har en gedigen erfarenhet av undervisning och praktisk skoning av toppresterande hästar – både inom trav och ridsport!

Hästsportens Folkhögskola i samarbete med Mantorptravet och Ridskolan Strömsholms AB erbjuder fortsättningskurs på vårens hovkurs med Patrick Hedqvist.

Ny seger för Oskar

Oskar Svanberg slog till med en ny seger i lördags, på Åbytravet. Liksom vid Färjestads tävlingar 19 september handlade det om en s k ramlopp till STL-tävlingarna. Segerhästen denna gång var Joel Di Quattro som därmed grejade första segern i karriären, i hästens sjunde start.

Rapide Marke lämnar avtryck i aveln

Mikael Selins stjärnämne Rapide Marke, född 2009 som endast gjorde 21 starter i livet verkar bli en hit i aveln. Fuxen sprang in 799.000 kr under två säsonger. Dom tre första avkommorna som är födda 2017 har alla tre vunnit lopp.

Boka företagets julfest på Restaurang The Horze

Upplev ett julbord med klassiska smaker och uppstickare. I år serveras julbordet på vårt eget goda sätt, med säkra avstånd.

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Travbana

Mantorptravet är en hästsportarena i Mantorp ca 2,5 mil söder om Linköping. På arenan finns travbana och 2 stora ridbanor för träning och tävling samt lokaler och restauranger för konferens och event. Mantorptravet invigdes 1965.