Mantorpskuskar dominerade

Vid torsdagens lunchtrav på Visbytravet fanns inga Mp-tränade hästar i startlistan. Däremot fanns kuskarna Kim Eriksson och Micael Stjernström på plats för att köra lånesitsar. Duon grejade tre segrar tillsammans och bäst gick det för Micael Stjernström som dubbelsegrade med Tjelvar Anderssons duo Rasmus Raz och Red Red Raz.

G.K.Yippi en segrare igen

Anna Lindhe-Karlssons femåring G.K.Yippi tog karriärens andra seger då han segrade i Axevalla i fredags med Anton Knutsson i sulkyn. Efter ett invändigt lopp fick hästen chansen på upploppet och spurtade förbi ledande Bull Lock.

ETT LYFT FÖR MANTORPTRAVET!

Efter en tids förhandlingar mellan Mantorptravet och Hozan Mohammed är det nu klart att Hozan tar över driften av restaurangerna på Mantorptravet med start den 23 september.

Fina treårsvinnare på Mantorp

Det var två treåringar som fastnade mest på näthinnan i måndags vid Mantorpstravets V64-tävlingar. Lägg namnen Global Agreement och Guzz Mearas på minnet, för i framtiden får vi säkert höra mer om de här båda hästarna.

Ny kuskseger för Wickström

Norrköpingsamatören Janne Wickström är känd som en etablerad B-tränare med många tränarsegrar senaste tjugo åren.
I år har Janne börjat köra lite lopp själv igen och i måndags kom årets andra seger i hans femte start under året. Segerhästen var Jas som ledde sitt lopp från start till mål.

Cassius och Frazer knockade spelarna!

På förhand såg ut att bli en favoritbetonad V65-omgång vid lördagens tävlingar på Mantorptravet. Men efter fyra raka favoritfall, blev det hela 60.141 kr till dom som hittade alla vinnarna.

Kim i högform

Kim Eriksson hade några riktigt bra dagar som körsven i veckan som gick. Åtta lopp mån-ons gav tre segrar, en andraplats och två tredjeplatser. Andraplatsen på Jägersro i onsdags, förde Thomas Madsen-tränade Call Me Brodda till finalen i Derbystoet 2019 som avgörs söndag 1 september med ett förstapris på en miljon kronor.

Minnestads Ecuador vann direkt

V75-meriterade Minnestads Ecuador bytte tränare i slutet av maj och flyttades till Stefan P Pettersson. Igår var hästen mogen att göra tränardebut och det blev seger direkt!

Uppgiften som Stefan P Pettersson hade valt var ett uttagningslopp på Solvalla till amatörloppet K.G. Bertmarks Minne 2019. Finalen avgörs på Jägersro under derbysöndagen 1 september.

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 590 17 Mantorp

Om Mantorp Travbana

Mantorptravet är en hästsportarena i Mantorp ca 2,5 mil söder om Linköping. På arenan finns travbana och 2 stora ridbanor för träning och tävling samt lokaler och restauranger för konferens och event. Mantorptravet invigdes 1965.