Mantorptravet - The Horze restaurangen

Mantorptravet - Våra restauranger

På Mantorptravet erbjuder vi olika lösningar så att det passar alla. Besök vår restaurang The Horze, Sportbaren eller Caféläktaren. Nedan hittar ni information om vad vi erbjuder.

Välkommen till The Horze, Restaurangen på Mantorptravet

Kom till The Horze och avnjut en god middag i samband med våra travtävlingar!

The Horze restaurangbar

Restaurangen har fått sig ett rejält ansiktslyft och ha nu ett helt nyrenoverat och fräscht kök, en lyxigt läcker bar med där du kan få något gott att dricka och inte minst mycket duktiga kockar under ledning av Hozan Mohammed som lagar din mat.

Under travtävlingarna serveras olika bufféer. Önskas a la carte så förbeställer du senast dagen innan aktuell tävlingsdag genom att kontakta Mantorptravet på 0142-825 00 eller på info@mantorp.travsport.se 

Menyerna hittar du under fliken "Menyer".

The Horze Restaurangen har så klart fullständiga rättigheter.

Restaurangen är utmärkt för större sällskap. Här finns bord för 2 – 8 personer. Är ni fler än så får ni flera 8-mannabord bredvid varandra eller ett helt eget etage att husera på.

Restaurangen lämpar sig utmärkt att abonnera för företagsfester, företagspresentationer eller föreläsningar etc upp till 500 personer, i samband med trav men även andra dagar. Ta gärna kontakt med oss för mer information.  info@mantorp.travsport.se


The Horze sportbaren

The Horze sportbaren

The Horze sportbar är belägen i TOTO-hallen och erbjuder , gatuköksutbud, smörgåsar, kaffe och kakor. Naturligtvis har vi fullständiga rättigheter. Du kan välja att sitta i hos oss och äta eller så bokar du plats på caféläktaren och tar med dig maten dit. Boka din plats på caféläktaren här:

 Caféläktaren bokas i vår Webbutik eller via länken här...

Caféläktaren

På caféläktaren har ni ett eget bord för fem personer inomhus med perfekt utsikt över tävlingsbanan. Ni kan köpa mat, dryck, kaffe, smörgåsar och annat gott i The Horze sportbar eller ta med er egen matsäck.
En plats kostar endast 30 kr på våra ”vanliga” travdagar och 100 kr per plats på STL-dagar med V75.

Caféläktaren bokas i vår Webbutik eller via länken här...

Boka din fest hos oss!

Varför inte boka in din fest hos oss? I restaurangen har vi plats för stora sällskap, ända upp till 550 gäster!
Ina Scot loge passar utmärkt för sällskap upp till 90 personer, där ni även ha tillgång till egen bar i Ina Scots bar!

 Ina Scot bar 2

Kontakta oss för mer information eller offert:
Tel: 0142-825 00
Mail: info@mantorp.travsport.se

 

 

Image
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

Image

BOKA BORD

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning välj önskad restaurang.

Bokar bord via tel 0142-825 00 eller info@mantorp.travsport.se

- ANNONS -