Mantorptravet - Travrestaurangen

Mantorptravet - Travrestaurangen

Här kan du njuta av en god middag i samband med tävlingarna. Restaurangen är byggd i etager och ligger mitt på målrakan, med utsikt mot både upploppskurvan och målgången.

Här kan du välja mellan vår ”boka-före-meny” med a la carterätter eller vår ”drop-in-meny” med lite färre rätter. Menyerna varieras från tävlingsdag till tävlingsdag. Travrestaurangen har så klart fullständiga rättigheter.

Restaurangen är utmärkt för större sällskap. Här finns bord för 2 – 8 personer. Är ni fler än så får ni flera 8-mannabord bredvid varandra eller ett helt eget etage att husera på.

Travrestaurangen lämpar sig också att abonnera för företagsfester, företagspresentationer eller föreläsningar etc upp till 500 personer, i samband med trav men även andra dagar. Ta gärna kontakt med oss för mer information.

- annons -

Boka-före-meny

Travrestaurangen sätter ihop en spännande meny med olika teman. Du hittar menyn för kommande travdagar här

För bokning av meny, kontakta oss på info@mantorp.travsport.se eller på tel: 0142-825 00

Drop-in-meny

Sugen på ett spontanbesök på Travrestaurangen? Här hittar du drop-in-menyn

Mästarbaren

Mästarbaren är belägen i TOTO-hallen och erbjuder dagens tips, gatuköksutbud, smörgåsar, kaffe och kakor. Mästarbaren har fullständiga rättigheter. Du kan välja att sitta i Mästarbaren och äta eller så bokar du plats på caféläktaren och tar med dig maten dit. Här bokar du din plats på caféläktaren.

Caféläktaren

På caféläktaren har ni ett eget bord för fem personer inomhus med perfekt utsikt över tävlingsbanan. Ni kan köpa mat, dryck, kaffe, smörgåsar och annat gott i Mästarbaren eller ta med er egen matsäck.
En plats kostar endast 30 kr på våra ”vanliga” travdagar och 100 kr per plats på STL-dagar med V75.

Caféläktaren bokas i vår Webbutik eller via länken här...

Boka din fest hos oss!

Varför inte boka in din fest hos oss? I restaurangen har vi plats för stora sällskap, ända upp till 550 gäster!
Ina Scot loge passar utmärkt för sällskap upp till 100 personer, där ni även ha tillgång till egen bar!

Kontakta oss för mer information eller offert:
Tel: 0142-825 00
Mail: info@mantorp.travsport.se

Nyhet! Ina Scot Sportbar

Den 1 juni inviger vi vår helt nyinredda sportbar! Här kan du sjunka ner i våra härliga soffor, en storbilds-tv med högklassigt ljud finns så klart och en skön loungekänsla infinner sig. Ta en öl eller ett glas vin och vill du ha något att äta kan du välja från en smarrig sportbarmeny.

Image
Image

Mantorp Arena har alltid hästen i centrum.
Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

VÄLKOMMEN!

Image

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc. Se nedan.

- annons -