Mantorptravet - The Horze restaurangen

Mantorptravet - Våra restauranger

På grund av Covid -19 har vi tyvärr stängt på våra restauranger på publikplats.

Varmt välkomna till Mantorptravets olika restauranger. Bordsbokning av våra färdiga paketlösningar sker via Tickster. Se vår aktuella [+] Eventkalender för vad som gäller. Bordsbokning till Restaurangen The Horze sker genom att kontakta oss på tel 0142-825 00 eller skriv till info@mantorp.travsport.se Bokning av Cafeläktaren sker via vår [+] Eventkalender för aktuell eventdag.

Image

Restaurangen The Horze

Kom till The Horze och avnjut en god middag i samband med våra travtävlingar!

Boka bord: Ring Mantorptravet på 0142-825 00 eller på info@mantorp.travsport.se

På grund av Covid -19 har vi tyvärr fått stänga våra restauranger på publikplats tills vidare.

Kom till The Horze och avnjut en god middag i samband med våra travtävlingar!

Restaurangen har fått sig ett rejält ansiktslyft och ha nu ett helt nyrenoverat och fräscht kök, en lyxigt läcker bar med där du kan få något gott att dricka och inte minst mycket duktiga kockar under ledning av Hozan Mohammed som lagar din mat.

Under travtävlingarna serveras olika bufféer. Önskas a la carte så förbeställer du senast dagen innan aktuell tävlingsdag genom att kontakta Mantorptravet på 0142-825 00 eller på info@mantorp.travsport.se 

The Horze Restaurangen har så klart fullständiga rättigheter.

Restaurangen är utmärkt för större sällskap. Här finns bord för 2 – 8 personer. Är ni fler än så får ni flera 8-mannabord bredvid varandra eller ett helt eget etage att husera på.

Restaurangen lämpar sig utmärkt att abonnera för företagsfester, företagspresentationer eller föreläsningar etc upp till 500 personer, i samband med trav men även andra dagar. Ta gärna kontakt med oss för mer information.  info@mantorp.travsport.se

Image

The Horze sportbaren | Caféläktaren

The Horze sportbar är belägen i TOTO-hallen och erbjuder , gatuköksutbud, smörgåsar, kaffe och kakor.

The Horze sportbar är belägen i TOTO-hallen och erbjuder , gatuköksutbud, smörgåsar, kaffe och kakor. Naturligtvis har vi fullständiga rättigheter. Du kan välja att sitta i hos oss och äta eller så bokar du plats på caféläktaren och tar med dig maten dit.

Image

Ina Scot loge | Fest för upp till 550 personer

Ina Scot loge passar utmärkt för sällskap upp till 90 personer, där ni även ha tillgång till egen bar i Ina Scots bar!. Är ni ett större sällskap så kan vi erbjuda vår restaurang för bokning på upp till 550 personer.

Kontakta oss för mer information eller offert:
Tel: 0142-825 00
Mail: info@mantorp.travsport.se

Boka din fest hos oss!

Varför inte boka in din fest hos oss? I restaurangen har vi plats för stora sällskap, ända upp till 550 gäster! Ina Scot loge passar utmärkt för sällskap upp till 90 personer, där ni även ha tillgång till egen bar i Ina Scots bar! Låt oss bli er partner för ert event!

Image

Stallbackens Café & Bistro

Stallbackens Café & Bistro har öppet på alla travtävlingar, även under Covid -19

Kale & John Lindqvist driver Stallbackens café & bistro på Mantorp Hästsportarena!

Under sidan menyer hittar ni vad de erbjuder.

Kontakta oss Stallbackens Café & Bistro
Tel: 0762-12 12 55 Mail:  stallbackenscafeochbistro@gmail.com
Med vänlig hälsning Kale / John

Kale & John Lindqvist kommer ni träffa på Stallbackens café & bistro på Mantorp Hästsportarena!

I första hand kommer paret Kale och John att fokusera på att hålla öppet på Mantorp Hästsportarenas olika evenemang. Kika in på sidan Meny där hittar man det som de erbjuds.