Sulkyseger för Hedqvists It Ain’t Me
It Ain't Me och Micael Stjernström vid segern på hemmaplan 17 december i fjol. Foto: Magnus Strömsten.

Sulkyseger för Hedqvists It Ain’t Me

Jesper Hedqvist startade två hästar på Axevalla igår och det slutade med en seger och ett tredjepris. I monté blev det en tredjeplats för You To Tasty och Julia Andersson. Bättre gick det i sulky där Micael Stjernström körde It Ain’t Me till en knapp skrällseger!

Det sexåriga Raja Mirchi-stoet var snabbast iväg från tilläggsvolten och hamnade som trea på innerspår bakom Vara Palema-H Crebas och Iconic-C J Jepson.
Upp till varvning pressade loppets favorit Mud Hill-T Dalborg på ledande Vara Palema varvid temponoteringen blev 1.16,1.
Inför slutkurvan var fältet mycket väl samlat och när Mud Hill galopperade uppgivet i 2-par ytter 300 m kvar, så smet Micael Stjernström ut i den positionen.
I början av upploppet kopplade Marc Elias grepp med Heart Of Courage, utvändigt utmanade Micael Stjernström med It Ain’t Me. Dessutom kom Carl Johan Jepson loss invändigt med Iconic.
Slutspurten in mot mål bjöd på en stenhård fight mellan dessa tre hästar. Ett huvud skiljde trion vid målgång. Målkameran visade att segern gick till It Ain’t Me med en nos.

Segertiden blev 1.15,5/2160 m. Ägarna Jesper Hedqvist och Magnus Johnsson kunde glädja sig åt ett förstapris på 25.000 kr. Hos ATG var vinnaroddset 33 ggr.

Segern var It Ain’t Me tredje i karriärens 26:e start. Segrarna har varit utspridda, en seger varje år 2021, 2022 och 2023.

För Jesper Hedqvist var det årets första tränarseger i hans femte start som tränare. Start nummer sex gjordes även den på Axevalla.
I ett montélopp slutade Julia Andersson trea med You To Tasty, tredjeplatsen var värd 8.500 kr. Årets sex starter har totalt inbringat 59.500 kr.

hero-start-2600x1970px.jpg
logo01.jpg

MANTORP HÄSTSPORTARENA MED HÄSTEN I CENTRUM

Trav- och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang.

resthoger.jpg

Boka bord till vår restaurang eller till vår caféläktare. För information om menyer, tider för ankomst, bokning etc.

Samarbetspartners

Image

Email: info@mantorp.travsport.se
Telefon: 0142-825 00

Västerlösavägen 12, 595 58 Mantorp

Om Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Vi är ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Vi skapar en plats där hästar och människor mår bra tillsammans och där hästsport kan utövas och upplevas.

 

*Vid tävling/evenemang på arenan förekommer upptagning av ljud & bild i syfte att saluföra arenan.*